Repartizare profesori metodiști în comisiile de echivalare CPT

emilia dancila
Mesaje: 184
Membru din: Mar Ian 19, 2010 12:10 pm

Repartizare profesori metodiști în comisiile de echivalare CPT

Mesaj de emilia dancila » Joi Noi 18, 2021 7:18 pm

Către,
Unitățile de învățământ din județul Arad care au solicitat numirea unui profesor metodist din partea CCD Arad în comisiile pentru echivalarea creditelor profesionale transferabile

În atenția Doamnei/Domnului Director

În documentul ataşat găsiţi Repartizarea profesorilor metodiști din partea Casei Corpului Didactic „Alexandru Gavra” Arad în comisiile pentru echivalarea creditelor profesionale transferabile, conform datelor completate în formularul online Centralizator cereri echivalare CTP la nivelul unității școlare.
1. La nivelul fiecărei unități de învățământ se constituie, prin decizie a directorului, Comisia pentru echivalare cu următoarea componenţă: directorul unităţii de învăţământ, un cadru didactic titular și profesorul metodist desemnat de CCD Arad.

2. Pentru stabilirea modalității de lucru a comisiei și consilierea membrilor comisiilor privind aplicarea metodologiei, unitatea școlară contactează profesorul metodist nominalizat în comisie (conform datelor de contact din tabel).

3. La nivelul unității de învățământ cei doi membri din şcoală analizează și evaluează documentația aferentă solicitărilor și completează pentru fiecare solicitant Fișa individuală de evaluare/echivalare în CPT. Pentru programele de studii postuniversitare, conform art. 7, alin. (1) din OMEC nr. 5967/ 06.11.2020, se vor acorda 5 CPT pentru fiecare ECTS, dar nu mai puțin de 30 CPT și nu mai mult de 60 credite profesionale transferabile.
În baza fișelor individuale, se completează Procesul-verbal privind rezultatele evaluării dosarelor personalului didactic, de conducere, de îndrumare şi de control care solicită echivalarea.

4. După finalizarea evaluării, un membru al comisiei din unitatea de învățământ va transmite pe adresa de e-mail a profesorului metodist desemnat de CCD Arad următoarele documente:
- în format .pdf scanat: decizia de constituire a comisiei și dosarul fiecărui cadru didactic solicitant (pentru fiecare cadru didactic documentele se scanează într-un singur document pdf denumit cu numele solicitantului)
- în format editabil: fișa individuală de evaluare completată pentru fiecare solicitant și procesul-verbal (încheiat ca urmare a finalizării analizei tuturor dosarelor).

5. Ulterior verificării de către profesorul metodist a documentelor transmise, atât fișa de evaluare pentru fiecare solicitant, cât și procesul-verbal sunt semnate de către toți membrii comisiei pentru echivalarea în credite profesionale transferabile. Procesul verbal semnat de toți membrii se retrimite scanat pe emailul profesorului metodist.

6. După finalizarea tuturor etapelor analizării dosarelor, rezultatele evaluării sunt validate de consiliul de administraţie al unităţii de învăţământ.

7. Unitatea de învăţământ eliberează adeverinţele privind echivalarea/recunoaşterea creditelor profesionale transferabile, conform modelului prevăzut în anexa nr. 2.

8. Dosarele se arhivează la nivelul unităţii de învăţământ și informaţiile privind formarea continuă a personalului didactic, de conducere, de îndrumare şi de control din unitatea de învăţământ sunt comunicate inspectorului şcolar pentru dezvoltarea resurselor umane din ISJ Arad.

Toate documentele de lucru ale comisiei se găsesc atașate în anunțul postat în data de 04.11.2021.
(viewtopic.php?f=22&t=817&sid=58ebe45322 ... ed46027c7f)

Director Casa Corpului Didactic „Alexandru Gavra” Arad,
prof. Marcela Minodora Marinescu

Profesor metodist,
Emilia Dăncilă
Fişiere ataşate
Repartizare prof metodisti CCD Ar in comisiile de echivalare.pdf
(1.02 MiB) Descărcat de 404 ori
Casa Corpului Didactic "Alexandru Gavra" Arad
tel. 0257 281077, fax: 0257 282441
e-mail: ccd_arad@yahoo.com

Scrie răspuns

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 1 vizitator