Debut workshopuri A4.3 - Atelierele CRED - Bune practici in educatie

adela redes
Mesaje: 117
Membru din: Vin Apr 28, 2017 1:48 pm

Debut workshopuri A4.3 - Atelierele CRED - Bune practici in educatie

Mesaj de adela redes » Lun Mai 24, 2021 5:04 pm

Bună ziua,

Stimați colegi, Proiectul „Curriculum Relevant, Educație Deschisă pentru toți” marchează un nou moment important în implementarea activităților din cadrul CRED. Este vorba despre debutul seriei de workshop-uri „Atelierele CRED – Bune practici în educație”, organizate în colaborare cu fiecare Casă a Corpului Didactic din România.

La nivel național, în cadrul celor 90 de workshop-uri vor participa 4.500 persoane, dintre care: personal didactic din învățământul preuniversitar primar și gimnazial - dezvoltatori de curriculum(inclusiv în format digital), autori de manuale școlare sau de alte materiale didactice (inclusiv în format digital), reprezentanți ai partenerilor sociali etc.

Fiecare eveniment va avea caracter interactiv, în care se va urmări valorificarea experienței și expertizei participanților în implementarea curriculumului național centrat pe competențe-cheie. De asemenea, formatul va facilita reflecția participanților cu privire la condițiile de transfer ale unor bune practici și la posibile arii de cooperare.

Județul Arad va găzdui workshopul sub forma unui Atelier tematic ,, Bune practici în educație” în data de 18 iunie 2021 interval orar 8:30 -17:00 pentru care vom reveni cu informații privind modul de organizare și de desfășurare al activităților.


Mai multe detalii despre proiectul CRED și activitățile desfășurate sunt disponibile pe www.educred.ro
Fişiere ataşate
Workshopuri CRED Vizual format patrat.jpg
Workshopuri CRED Vizual format patrat.jpg (543.28 KiB) Vizualizat de 813 ori
Workshopuri CRED Vizual format  panoramic.jpg
Workshopuri CRED Vizual format panoramic.jpg (728.98 KiB) Vizualizat de 813 ori
Prof. Redeș Adela
Tel. 0746430669

Scrie răspuns

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 2 vizitatori