Revista "Școala Vremii"

“Școala Vremii” – revista Casei Corpului Didactic “Alexandru Gavra” Arad

“Școala Vremii” , revista Casei Corpului Didactic “Alexandru Gavra” Arad a luat ființă în anul 1990 cu apariția semestrială, indexată ISSN începând cu primul număr în anul 2010.
Începând din acest an, revista apare într-o formă nouă, modernă și ușor de accesat de către toți cei interesați, în desfășurarea de activități publicistice sau în cunoașterea experiențelor și reflecțiilor colegilor din învățământul preuniversitar sau universitar.
Această publicație se adresează cadrelor didactice, didactice-auxiliare, studenților interesați de această oportunitate în a-și valorifica experiențele profesionale obținute în activitatea cu elevii,  cariera didactică, activități de formare și dezvoltare profesională, activități de cercetare, studii și schimburi de experiență prin participarea în proiecte.
Prin tematica propusă se dorește abordarea de noi perspective asupra educației moderne, a procesului educațional și oferirea de exemple de bune practici evidențiate în educația formală,  nonformală și informală.
Dorim ca această publicație să surpindă reusitele activităților educaționale desfășurate de către personalul didactic, didactic-auxiliar, aspecte ale dezvoltării carierei didactice și oferirea de noi perspective educaționale.
Scopul prezentării on-line a revistei răspunde nevoilor actuale și solicitărilor dumneavoastră atât la  nivelul judetețean cât și  la nivel național.